Over mij

School

Ik ben Brent Peeters, 19 jaar oud en student op Thomas More hogeschool in Geel. Ik zit in mijn tweede bachelor jaar, Application Development / AI. Ik heb gekozen voor IT omdat dit mij al van kleins af aan interesseert. Ik heb Elektriciteit-Elektronica gestuurd in het middelbaar. Ik vond dit een logische opvolging. Ik heb de keuzerichting gekozen omdat ik graag bezig ben met het maken van websites. Applicaties maken is de volgende stap.

Hobby's

Ik ben dit academiejaar gestart met een studentenonderneming. Webdesign heb ik vorig jaar ontdekt in het eerste semester en nu is het echt een toffe hobby geworden. Verder ben ik ook voetbalscheidsrechter. Hier heb ik tot nu toe al veel uit geleerd. Zoals professioneel zijn en leiderschap durven tonen. Deze hobby heeft mij al goed ontwikkeld als persoon. Ook volg ik de Formule 1 en Touring Car Racing op de voet.

Professionele ambities

Ik heb grote ambities op professioneel vlak. Ik zou graag mijn netwerk verder uitbouwen met mensen die ook ambities hebben en dromen willen waar maken. Als ik mijn netwerk uitbereid kan ik mijn studentenonderneming omzetten naar een echte onderneming. Ik zou hier ook graag mijn beroep van maken. Niet enkel het maken van websites maar ook het designen en branding lijkt me super tof om dagelijks mee bezig te zijn.

Ook als scheidsrechter heb ik een grote droom. Ik doe er alles aan om misschien ooit de kans te krijgen om in eerste klasse te mogen fluiten. Want...

Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

  • Python

  • Arduino

  • Home Assistent

  • Word

  • Powerpoint

Ambitieus

Ik bouw aan mijn carrière als scheidsrechter en ik zit vol ambitie. Ook in mijn onderneming wil ik stappen vooruit maken.

Leidinggevend

Ik ben een scheidsrechter. Ik moet een wedstrijd zonder problemen kunnen leiden. Ook in groepswerk durf ik de leiding te nemen.

Rechtvaardig

Als scheidsrechter behandel je iedereen op dezelfde manier. Want iedereen is gelijk. Dit geldt ook buiten het voetbal.

Stiptheid

Door een goede planning kan ik me goed aan afspraken en deadlines houden. Dit is ook belangrijk voor mijn onderneming.